Svømmebriller

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med dine svømmebriller, da de blandt andet skal være med til at forbedre din performance i vandet. I denne guide kommer vi rundt om hvilke svømmebriller du bør vælge i forhold til dit budget. Svømmebriller bruges i svømmehallen eller i havet. Der er forskel på dykkerbriller og svømmebriller. Svømmebriller benyttes til at svømme distancer eller hvis man ønsker at undgå at få klor i øjnene i svømmehallen.

Hvilke svømmebriller mærker skal jeg kigge efter

I dette afsnit kommer vi rundt omkring hvilke mærker du bør kigge efter, nå du er ude og finde svømmebriller, som passer til dit budget og behov. Der findes både mærker der er egnet til hobbysvømmere og konkurrencesvømmere. Nogle af de mærker du bør kigge efter er blandt andet TYR, Aqua Sphere og Zoggs.

Priserne på et par svømmebriller går fra 29 kroner til 545 kroner, alt efter hvilket niveau du er på. Skal du blot bruge dem til at undgå klor i øjnene, så kan du ligeså godt købe dem til 29 kroner. Hvis du er konkurrencesvømmer så gå efter dem i den dyre prisklasse, og hvis du er hobbysvømmer, så kan du nøjes med nogle midt imellem.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>