Skibriller

Ét af de vigtigste ting du skal have med på din skiferie er skibriller. Det er en god idé at købe et par ordenlige skibriller, ellers kan du være helt sikker på, at du bliver utilfreds over produktet. Jeg er erfaren på ski, og jeg har prøvet både de dyre og de billige skibriller. Og jeg vil understrege igen, at det er verdens dårligste idé at købe et par billige skibriller. Det kan aldrig betale sig. Først og fremmest så fungerer de bare ikke som de skal, og derudover går de enormt hurtigt i stykker i forhold til et ordenligt par.


Et par ordenlige skibriller beskytter dig imod solen

Der er flere årsager til at du bør have et par skibriller med på din skiferie, og ét af dem er blandt andet at de beskytter dine øjne. Problemet er at dine øjne og ansigt er udsat for utroligt skarpe soltstråler på grund af sneen. Solstrålerne bliver reflekteret op i dit ansigt, og dine øjne vil tage skade, hvis du ikke har enten solbriller, goggles eller skibriller på.

Hvis du gerne vil have et godt syn, også nå du bliver ældre, så er det måske en god idé at finde et par kvalitets skibriller.

Hvor kan jeg købe et par sikre og gode skibriller

Der findes efterhånden en del forhandlere i Danmark, som udelukkende sælger kvalitets produkter til skiferien. Herunder finder du en liste over forhandlere du bør købe dine skibriller fra:

Hvilke mærker bør man kigge efter

Jeg har været løbet på ski i mere end 10 år, og 2 af de mærker, som jeg kan anbefale er:

2 TEST-vindere du bør kigge på

Der findes flere forskellige test-vindere man helt klart bør overveje at erhverve sig, og jeg har skrevet lidt mere om dem herunder.

 

Dragon

Et par super lækre goggles, som fungere super godt. Prismæssigt er vi et sted, hvor alle kan være med.
Disse skibriller kan på tilbud fåes til 599 kroner.

Se tilbud

 

 

 

Oakley Crowbar

Disse Oakley Crowbar i sort er utroligt populære og solide. Sådan et par ejer jeg,
dog er de i den høje ende af prisskalaen. Hvis du har budgettet til det, så vil jeg helt klart anbefale disse.

Se tilbud

 

 

Hvilke skibriller skal man vælge til børn

Heldigvis er der også lavet kvalitets skibriller til børn.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>