Cykelbriller

Et par cykelbriller skal hjælpe dig med at undgå regn og vind i øjnene, hvilket kan begrænse din evne på cyklen. Med et par cykelbriller kan du kører hurtigere på cyklen uden at miste udsynet. Hvis du kører hurtigt på en cykel uden cykelbriller, så vil du hurtigt opdage, at vinden gør at du må knibe øjnene sammen og blinke mere end ellers. Der findes heldigvis cykelbriller til alle niveauer. De går som regel for mellem 50 og 1000 kroner, også kan man selv beslutte hvad ens budget på, eller læse med længere nede.


Hvilket par cykelbriller bør man vælge

Jeg cykler en del, og jeg har prøvet både de dyre og de billigste. De billigste til 100 kroner og under, skal du aldrig nogensinde erhverve dig. Det er basalt set plastik skrammel fra Kina, og du kan ikke engang være sikker på at UV-beskyttelsen i brillerne virker ordenligt. Derfor vil jeg anbefale at man minimum bruger mindst 250 kroner på et par cykelbriller.

Samme princip gælder egentlig også for løbebriller, da produktet egentlig er præcis det samme.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>